Broj pregledavanja: 351

Suha marina s uhodanim poslom i tvrtkom

ID: 1139-1
Nautička marina , prodaja
800.000,00 € 6.027.600,00 kn
Površina: 4.000,00 m²
Sobnost: 1
Grad
Labin
Šira lokacija
Labin
Cijena/m²
200,00 €
Površina
4.000,00 m²
Sobnost
1
Katnost
pri /1
Stanje
Uređeno i održavano
Nekretnina se nalazi neposredno u glavnu prometnicu, veličine je oko 4000 m2, udaljena je 3 km od mora i čine je dvije spojene parcele.
Ograđena je betonskim zidom i žicom visine 2 metra, a moguće ju je proširiti za još 2200 m2 za koje zemljište je postupak otkupa od RH o tijeku.
Glavni ulaz je širine 11 m, odmah sa ulaza je mjesto namijenjeno za izlaganje proizvoda i parkiralište, sa desne strane je još jedan odvojeni zatvoreni ulaz za vozila koji vodi u skladišni otvoreni ograđeni prostor. Tu je i uređena betonska površina sa odvodnim kanalom koja služi za pranje, u produžetku je obnovljena nadstrešnica visine 4,5 m površine 430 m2 koja se može iskoristiti za razne namjene.
Samo zemljište dozvoljava proširenje objekta za još oko 1000 m2 bez traženja dodatnih dozvola. Upravna zgrada je tlocrtne površine oko 120 m2, visine 6.5 m, sekciona vrata veličine 4.5x4.5 m uz odvojeni ulaz za pješake,a radiona je dužine 10 m. Kat upravne zgrade na kojem se nalazi ulaz u hodnik, dva odvojena ureda i sanitarni čvor, glavni ured ima dva prozora od kojih jedan prema radioni.
Nekretnina je namjenski obnovljena u zadnjih 5 godina, pvc stolarija, stiropor fasada, ograde, unutarnja i vanjska keramika, krov, instalacije struje i vode, klima uređaji, centralno grijanje radione i ureda, vanjska led rasvjeta, video nadzor vanjskog dijela  nekretnine , 8 kamera, 19 vanjskih priključaka struje, 9 vanjskih priključaka vode, grijana voda u prostorijama upravne zgrade. ulazna vrata na daljinski... i trenutno se koristi kao suha marina- odlagalište plovnih objekata sa kapacitetom od oko 80-100 mjesta, te je kao takva 2020 godine kategorizirana od strane Istarske županije. Zbog neposredne blizine mora na nekretnini posluje tvrtka vlasnika nekretnine sa svom opremom potrebnom za obavljanje djelatnosti čuvanja plovila, dvije autodizalice sa opremom, vozila za prijevoz plovila, metalne ležaljke za plovila, viličar.
Nekretnina se prodaje zajedno sa uhodanim poslom i tvrtkom za cijenu od 800 000€, kupnja je moguća i bez tvrtke.

Ostali podaci

  • Stolarija:
    PVC stolarija

    Dozvole

  • Građevinska dozvola
  • Lokacijska dozvola
  • Uporabna dozvola
  • Vlasnički list

Opis nekretnine

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Prikazane cijene u Kn su okvirne i izračunate su na osnovu cijene u Eurima i srednjeg tečaja HNB u tekućem danu.